top of page

"Правила дорожнього руху треба знати!"

Відпо


відно до Листа Управління освіти Бахмутської міської ради від 02.09.2022 року №710 «Про проведення місячника безпечного руху «Увага! Діти на дорозі!» та на виконання наказу по ЗДО від 02.09.2022 № 52-о «Про організацію роботи щодо дотримання правил дорожнього руху та попередження дорожньо-транспортного травматизму» з метою створення безпечних умов освітнього процесу, запобігання травматизму серед вихованців, здійснення широкої профілактичної роботи щодо попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму, підвищення інформованос-ті учасників освітнього процесу про негативні наслідки дорожньо-транспортних пригод та стимулювання дій, спрямованих на усунення основних факторів ризику дорожньо-транспортного травматизму з 05.10.2022 по 05.10.2022 року був проведений місячник безпеки дорожнього руху «Увага! Діти на дорозі!».

В рамках оснащення освітнього процесу, на допомогу педагогам зібрано електронний кейс ігор та презентацій «Абетка дорожнього руху».

Відповідно до плану проведення місячника в закладі дошкільної освіти були проведені онлайн тематичні заняття «Три світла є у світлофора» (нетрадиційне викладання світлофору), «Вулицями нашого міста», «Поліцейська машина», «У країні дорожніх знаків», моделювання ситуацій «На проїзній частині», перегляд розвиваючих мультфільмів «Треба слухати без с


пору всі вказівки світлофору», бесіди «як поводит


ись на вулиці під час сирени», «Правила поведінки на вулиці та в громадському транспорті», «Робота регулювальника та поліцейських», дидактичні ігри «Можна-неможна», «Види транспорту», ляльковий театр «Будь уважним на дорозі!».


З метою інформаційно-просвітницької діяльності для батьків вихованців, в батьківських вайбер групах розміщено інформаційні повідомлення «Дорожня абетка для мами та дитини», «Правила поведінки в громадському транспорті», «Безпека на дорозі», листівку-звернення "Помилки дітей при переході вулиці та дороги". Батькам надані онлайн-консультації «Дисципліна дорослих на дорозі-запорука безпеки дитини», «Бережіть дитину від ігор на дорозі!», «Безпека дітей - турбота дорослих» та проведено літературний калейдоскоп «Червоний, жовтий, зелений».

Интересное на сайте
Пошук по тегам
НОВИНИ
Архів
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page